Ruokablogien kärki

tiistai 9. huhtikuuta 2013

                                                 SE MUUTTI MEILLE

Tästä paketista ja kolmesta muusta pienemmästä paketista pitäisi löytyä höyry-suihku-poreammekaappi. 

Ja se tulee tähän kulmaukseen. Vie tilaa noin 1,3 m2. On hyvä ja hyödyllinen. Samanlainen mutta eri mallinen on nykyisessä kodissamme ja on osoittautunut erinomaisen hyväksi. Tähän talovanhukseen ei tule saunaa sisälle, kuten olen jo kertonutkin. Tällainen kylpemispaikka on silloin mukava. 
Ei pääse vesi lattialle, koska se  liitetään suoraan viemäriin. Ja höyryt pysyy kaapissa, kun ovet pannaan kiinni. Höyry muuttuu vesipisaroiksi ja valuu seiniä pitkin altaan pohjalle. Jonkunlainen ilmastointi siihen liitetään, josta höyryä myös poistuu. En ymmärrä sen päälle enempää ja ei ole mies kotona, että voisi kysyä. 

Nyt on ollut projekti pysähdyksissä muutaman viikon. Lomallakin käytiin välissä. Tämän viikon loppupuolella pitäisi alkaa tapahtumaan, kunhan mies työkiireiltään ja iltamenoiltaan ehtii aloittamaan. 
Työ alkaa nimenomaan tästä kylppäristä. Betonit puretaan ensin ja sitten koko lattia avataan ja katsotaan, mitä se on syönyt. Sitten aletaan rakentamaan.
 Suunnitelma on valmiina ja lopputuloksen näette, kunhan valmista tulee. Ja väliraporttejakin on tarkoitus kirjoitella ja kuvatakin. Ihana, kun on jo niin paljon valoa. Iltaisin näkee tehdä luonnonvalossa pitkään hommia. 
Marjuska
3 kommenttia:

  1. Kiva, että päivitit blogia. Hauska seurata suunnitelmia ja etenemistä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että joku on jo kaipaillut päivitystä! Oli tässä välissä joku viikko, että Kotikummussa ei tapahtunut mitään. Pari kamaria on vielä purkamatta, mutta ajateltiin tehdä välillä jotain valmiiksi. Nyt on suunnitelmissa aloittaa kodintoitohuoneen lattian auki piikkaaminen perjantaina. Jos mies ehtii, näyttää työ vievän päivät ja illat. Mutta eipä tässä ole kiirettäkään, harrastellaan tätä.

    VastaaPoista
  3. ♥ vau, hyvillä työkaluilla hommat hoituu hetkessä!

    VastaaPoista