Ruokablogien kärki

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

SITRUUNATIIKERI
eli vanha tuttu tiikerikakku uudistuneena
Valmista perusmurokakkutaikina. Jaa taikina kahteen osaan.
Sekoita toiseen osaan kaksi ruokalusikallista leivontakaakaota ja 
lisää vielä 100 g sulatettua  tummaa suklaata. 

Toiseen osaan sekoita 1/3 prk Lemon Curd- sitruunatahnaa.
Laita taikina kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista vähän pitempään (ehkä 5 min.) kuin normaalisti paistat tiikerikakkua, 
Paiston jälkeen sulata tummaa ja valkoista suklaata ja koristele kakku. 
Tulee ihanan mehevää ja maukasta kakkua.
Kokeile!
Marjuska

3 kommenttia:

  1. Kivasti muokattu tiikerikakkua! :)
    Ja kyllähän se vanha perusresepti vähän muokkausta kaipaakin, niin se vain on.. vähintäänkin nyt purkillisen kermaviiliä mehevyyttä tuomaan ja jonkinlaisen kuorrutteenkin olen minäkin monesti laitellut.

    VastaaPoista
  2. Kiva tuunaus! Varmasti alkuperäistä mehevämpi. :)

    VastaaPoista
  3. Testattu! Siskoni, suuri kahvikakkufani tuumasi, että parasta tiikerikakkua, mitä on koskaan syönyt. Meillä jää kyllä vakkariresepteihin. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista