Ruokablogien kärki

maanantai 15. huhtikuuta 2013

                                                         Kylppäri/khh-huoneen tapetti

Tällainen tapetti hankittiin kylpyhuone/kodinhoitohuoneen seinille. Tapetti on Pihlgren&Ritolan Kestikievaria, väri on vaalean sinistä/harmaata/valkoista. 
Hirsiseinä käsitellään värittömällä Allbäckin Pellavaöljyvahalla. Vahaa saa ainakin Rakennusapteekista Fiskarsista. Sieltä on nyt sitä tilattu. Lattiaksi laitetaan paksu lankkulattia, kuten keittiössä. Ja maalataan samalla vaalean harmaalla. 
                                         Jännittävää, sanoo
                                                   Marjuska

4 kommenttia:

 1. Tääll eteläs yks remonttas tollasta taloo ja pann pilalle koko talons tapeteil. Ol kuulemas pannut jotain muovijuttuu seiniin ja koko talo oli mennyt sen myötäns piloille. Mutt toi paperi näyttää tosi freesilt jutult ja vaikk onkin jotain vanhaa kuossii varmaan?

  VastaaPoista
 2. Joo, kuosi on vanha ja tapetti on aito paperitapetti. Ammattilaiset kehottaa käyttämään vain paperitapetteja, jotta seinä pysyy hengittävänä. Me on aiottu ottaa vaarin näistä ammattilaisten opetuksista. Kuvassa tapetti näyttää väritykseltään hailakammalle kuin oikeasti on.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti!!
  Löysinpäs tänne kun googletin blogisi nimen. Teillä onkin mielenkiintoinen projekti menossa! Täytyy enemmän ajan kanssa tulla uudestaan ja lukea kaikki postaukset!
  Kiitos vierailusta ja kommentista!

  VastaaPoista
 4. Meillä on tällainen ihana projekti tai harrastus oikeastaan. Tehdään tätä aina kun työltä ehditään.
  Tervetuloa vierailemaan tänne!
  Sinun blogistasi opiskelin illalla kuvien siirtämistä kankaalle. Aion kokeilla heti, kun pääsen kauppaan hakemaan sitä ihmeainetta. Kaunista saa aikaiseksi, passaisivat kyllä tännekin meidän Kotikumpuun!
  Marjuska

  VastaaPoista