Ruokablogien kärki

tiistai 11. joulukuuta 2012

Hyvä reissu!

Kävimme viikonloppuna Billnäsissä Rakennusapteekissa. Sieltä löysimme kaiken, mitä halusimme. Mm. tämän keittiön ja kylpyhuoneen välisen vanhan oven. Talossamme olevat ovet ja oviaukot osoittautuivat harvinaisen mataliksi, valinnanvaraa ei hirveästi ollut. Mutta mieluiset löydettiin. 
 Ovea ei ole vielä asennettu, vain laitettu aukkoon, kuten kuvasta voi päätellä. Joskus ovi saa sitten valkoisen maalikerroksen ylleen. Ovi on erilainen kuin meidän talossa olevat muut ovet. Mutta eipä se haittaa, kaunis se minun silmissä on silti!

Astianpesukone löydettiin samalla reissulla. Haasteena oli kaapiston syvyys, joka on tässä vain 53 cm. Ainoa  kone, joka kävi tähän paikkaan, oli Locig-merkkinen. Ei tietoa laadusta, mutta vaihtoehtoja ei ole ilmeisesti. Ihastuttava yksityiskohta ovessa, mikä kahva sattuikaan olemaan!Tässäpä kahvan malleja. Tällaiset valittiin Rakennusapteekin mallistosta. Porsliininupit tulevat tiskipöydän päällä olevan, vanhanvihreän kaapin oviin.  Ja metalliset siteen muihin kaappeihin ja laatikostoihin. Laatat välitiloihin on tässä nuppien alustana. Ne ovat kymmensenttiset, reunoista viistetyt, valkoiset laatat. Aika tavalliset ovat mutta ovatpahan meidän mieluiset. Jalkatehdas!
Tämän mallisia kaapiston ja komeroiden ovia meillä on tehty. Ja maalattiin tietysti taas Uulan maalilla. Näitä puolisoni on tehtaillut ja minä olen käynyt niitä maalailemassa. Ja tällaisiin joulunodotuksen tunnelmiin päätetään tänään! Vuoden paras juhla on edessä. Nautitaan näistä kaikista riemullisista valmisteluista. Ja sitten kahden viikon päästä oikeasta joulujuhlasta!


Marjuska Kotikummusta


1 kommentti:

  1. Pala palalta se keittiökin rakentuu!

    Tykkään erityisesti noista valkoisista nupeista. Huolisin itsellenikin johonkin.

    Kiitos vieraille <3

    VastaaPoista