Ruokablogien kärki

perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluna kerran

Keittiö on nyt sillä mallilla, että joulu saa tulla tupaan! Pitsiverhot ikkunaat ja vanha, lapsuuskodin peruja oleva kynttelikkö pöydälle. Tämä kuva nappastiin pihamaalta.  Muutama väliovikin on saatu maalattua. Onhan ne uskomattoman kauniit! Tämä ovi löytyi pihavarastosta.  Ovet ovat olleet talossa alusta saakka. Nyt saivat pinnalleen uuden, valkean maalikerroksen. Ja uudet painikkeet myös. Tai oikeasti kyllä tosi vanhat. Painikkeet hankittiin Rakennusapteekista.
Tässä on keittönurkkaus, hana puuttuu, liesituulettimen suojus puuttuu. Sähköhommelit on vielä vähän kesken. 


Aika on pysähtynyt!


Joulu saa tulla Kotikumpuun!

Kotikummun Marjuska

11 kommenttia:

 1. aivan ihana! Terapeuttinen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hienoa työtä! Kerrassaan upeeta. Kuka on ollut sisustussuunnittelijana? Oletteko aivan itse tehneet kaiken?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me on ihan kaikki tehty itse. Tai oikeammin minun mies on tehnyt kaiken itse. Minä olen käynyt hanslankarina silloin kun olen ehtinyt. Ja miehenikin on tehnyt tämän kaiken oman työnsä ohessa iltaisin.
   On käytetty lähiystäväpiirissä olevaa sisustussuunnittelijaa apuna. Tyytyväisiä ollaan ja perin onnellisia lopputulemasta!

   Poista
 3. Ihanaista juolun odotusta ja mukavaa viikonloppua
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 4. mykistävää!! Ylimmäisestä kuvasta olisi teidän pitänyt teettää joulukortit tänä vuonna :) . Kyllä joulun tunnelma on omanlaisensa vanhassa talossa... Nauttikaa joulusta, rakkaat!

  VastaaPoista
 5. Nuo kalusteiden jalat ovat kyllä tyylikkäät. Otitteko jostakin mallia niihin?

  VastaaPoista
 6. Pitsiverhot ikkunassa kruunaavat kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hienoa jälkeä on saatu aikaiseksi!
  Meillä täällä etelässä tuollaisia liesituulettimen putkia piilotetaan koruttomalla koteloinnilla. Kyllä se Mikko osaa taivutella rakennuslevyt mallilleen ja lateksia päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla yhtään niin kuin etelässä! Taidetaan tilata peltisepältä samaan tyyliin peltinen suoja, niin kuin laitettiin huuvan päälle katonrajaan. Mitäs meinaat, Etelän velimies? Aivan koruttoman kaunis, kulmikas, putken peittävä laatikoksikin voisi sitä varmaan sanoa. Käyppäs pohjoisen hiihtoreissulla katsastamassa.

   Poista
 8. Ihana tunnelma!
  Jään mielenkiinnolla seuraamaan.

  T. Tyttäresi ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aniiri ihastelusta! Käyppäs katselemassa täällä kun ehdit, mitä me saadaan aikaiseksi. Nyt ollaan paremmin purkupuolella, kun ei pakkasaikaan tohdi aukoa lattioita, jotta pääsis rakentelemaan. Revitään seinistä lastulevyjä ja muuta tavaraa. Onpa sitten kesällä mitä rakennella. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

   Poista