Ruokablogien kärki

lauantai 4. toukokuuta 2013

                                                                 SUOJAPUTKIA
Tänään on laitettu käyttövesijohtojen suojaputket. Sinistä kylmille ja punaista lämpimille vesille. Ja viemäriputket myös. Monta on putkea, suihkulle, pesualtaalle, pyykkikoneelle, lämminvesivaraajalle ja vielä yhdelle altaalle. Luulis piisaavan!
Marjuska

4 kommenttia:

 1. Teidän remppanne sit etenee tosi vaudill! Hienoo, et päivität plokis näin usein. Tuleekin käydyks joka välis katsomas. Varmaan moni muukin katselee näit sun päivityksii. Ei muuta ku lisää vaan näit kivoi juttui!

  VastaaPoista
 2. Nyt on edennyt vauhdilla, toisinaan ei paljon ehditä tekemään. Heti olen kameran kanssa, kun jotain vähänkään tapahtuu!
  Marjuska

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija täällä :) Meilläkin on vanha (150 vuotta) hirsitalo, jota remontoidaan hiljaa ja hitaasti vanhaa kunnioittaen. Lukaisin pikaisesti blogisi läpi ja tulen toistekin. Ahkeria olette kyllä olleet ja aivan ihanan talon löytäneet!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Minna lukemaan! Teilläpä vasta vanha talo on, hyvin on rakennettu kun vielä on pystyssä. Tällaisen remppaaminen vaatii tosi innostuksen, muutenhan tällaiseen ei tietysti ryhtyisikään. Tsemppiä teille remontointiin. Pidätkö blogia siitä? Tosi ahkerasti itseki vierailen seuraamassa vanhojen talojen remppablogeja. Niistä saatta löytää hyviä ideoita.
  Marjuska

  VastaaPoista