Ruokablogien kärki

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

                                                        VALPURIN VIETTOA


Kylppärin seinät on nyt levytetty. Kaksi seinää piti ensin koolata ja sitten laitettiin huokoleijonat päälle. Alkaapa näyttää niin mukavalta. Yksi reipas mies teki tämän kaiken eilisen illan ja tämän päivän aikana. Minä tienasin leipää sillä aikaa. Vappua voi viettää tälläkin tavalla!
Marjuska Kotikummusta

6 kommenttia:

 1. Niin ihana vaihe kun aletaan tehdä kohti valmista eikä enää vain pureta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä on parasta, saa uutta aikaan. Vaikka kyllä se purkaminenkin on mielenkiintoista, ainakin niin kauan, kun mitään ikävää ei löydy.
   Marjuska

   Poista
 2. Tulin taas kattoneeks teidän remonttii ja hyvin se eteneekin. Toi hirsiseinä sopii vanhaan taloon oikeen hyvin. Olen ymmärtänyt, jotta sellaiseks se jääkin? Joko olette perii seiniin katsoneet? Tuleeks sit samaa vanhaa kuosii sinnekin? Entäs toi permanto, kun roudasitte sen betonisen pois, mitä tulee tilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hyvin etenee aina, kun on aikaa tehdä. Hirsiseinä jää tuollaiseksi, pintaan laitetaan väritön pellavaöljyvaha. Se on kyllä kaunis noin. Muihin seiniin tulee tapettia, vanhaa kuosia ja sinistä on. Lattiaan tulee paksusti selluvillaa ja sitten vahvat lattialankut, jotka maalataan vaalean harmaalla. Tässä huoneessa ei lasketa vettä lattialle. Suihkuhommia varten on tullut jo suihkukaappi. Se líitetään suoraan viemäriin. Lämmitykseksi tulee sähköpatterit. Ei onnistu lattialämmitys paksun lankkulattian kanssa.
   Mukava kun käyt katsomassa ja kommentoit myös näkemääsi.
   Marjuska

   Poista
 3. tästä tulee varmaan mun suosikkihuone! Kylpyhuone hirsiseinällä kuulostaa niin ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttääkin niin hyvältä! Jätetään hirsiseinää näkösälle varmaan muuallekin. Arkiolohuoneessa on tosi kaunista hirsiseinää myös ja valtavan paksuja hirsiä. Sinne aiotaan jättää kans näkyville. Ja katsotaan, missä vielä on kaunista seinää. Makuuhuoneessa tuntuis kans aika mukavalle, mutta siellä ei ole auottu vielä seiniä. Salissa varmaan tapetoidaan kaikki seinät. Ja eteisessä.
   Marjuska

   Poista