eli vanha tuttu tiikerikakku uudistuneena
Valmista perusmurokakkutaikina. Jaa taikina kahteen osaan.
Sekoita toiseen osaan kaksi ruokalusikallista leivontakaakaota ja
lisää vielä 100 g sulatettua tummaa suklaata.
Toiseen osaan sekoita 1/3 prk Lemon Curd- sitruunatahnaa.
Laita taikina kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista vähän pitempään (ehkä 5 min.) kuin normaalisti paistat tiikerikakkua,
Paiston jälkeen sulata tummaa ja valkoista suklaata ja koristele kakku.
Tulee ihanan mehevää ja maukasta kakkua.
Kokeile!
Marjuska
Kivasti muokattu tiikerikakkua! :)
VastaaPoistaJa kyllähän se vanha perusresepti vähän muokkausta kaipaakin, niin se vain on.. vähintäänkin nyt purkillisen kermaviiliä mehevyyttä tuomaan ja jonkinlaisen kuorrutteenkin olen minäkin monesti laitellut.
Kiva tuunaus! Varmasti alkuperäistä mehevämpi. :)
VastaaPoistaTestattu! Siskoni, suuri kahvikakkufani tuumasi, että parasta tiikerikakkua, mitä on koskaan syönyt. Meillä jää kyllä vakkariresepteihin. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoista