Ruokablogien kärki

lauantai 26. tammikuuta 2013

                                        SE OLI VESSA

Eilen illalla purettiin eteistä ja siellä olevaa wc:tä. Vessa rakennetaan samalle paikalle uudestaan. Ovi luultavasti siirretään oikealla olevalle seinälle. Siinä näkyy olleen aikaisemminkin ovi. Jostain syystä se on siirretty nykyiseen paikkaan.

Purettua ainesta kertyy kaatopaikalle roudattavaksi muutamia peräkärryllisiä. Polttopuutakin on tullut pitkäksi aikaa. Sellaista säästökuntoista materiaalia ei paljon ole. Seitsemänkymmentäluvun pontattua panelia on paljon, katot ja puolipanelit. Se rikkoontuu poisotettaessa eikä se ole kyllä kaunistakaan. Eipä sitä laitettaisi takaisin vaikka säilyisikin ehjänä.


Oikealla olevasta oviaukosta mennään keittiöön. Onneksi tällaista valmistakin jo on. Se antaa puhtia tähän projektiin!SÄHKÖT ON !Sähkömittareita on eteisessä kaksin kappalein. Toivottavasti toinen saadaan pois käytöstä, ei ne niin kauniita ole. 

Tämän päivän sanomalehdessa kerrotiin erään perheen taloremontista. Siinä perheenäiti sanoi lopuksi kauniisti, että "tämä on meille sellainen loppusijoituspaikka".

Minulle tämä talo merkitsee sitä samaa! 

Marjuska3 kommenttia:

 1. Hei!
  Nuo sähkötaulut vanhoissa taloissa on aika rumia. Me piilotettiin kaappiin tollaset rumilukset. Ostettiin levyä ja rakennettiin kehikot. Ovet ostettiin Ikeasta. Kaappi on lattiasta kattoon. Meillä se toimii mainiosti tarvike ja lautapelikaappina. Tällanen vinkki.:)

  VastaaPoista
 2. Me ajateltiin, että laitetaan metallinen kaappi. Sen kokoinen, joka peittää tämän rumiluksen. Niitä taitaa saada ihan valmiinakin, ettei tarvitse edes teettää. Olisi ainakin paloturvallinen.

  VastaaPoista
 3. Tottahan se, että hyvä olisi olla paloturvallinen. Tässä meidän rintamamiestalossa on seinissä ja katossa sahanpuruja. Jos tällanen mökki syttyy palamaan ni sitä ei pidättele mikään. Pitää vain toivoa, että niin ei käy.

  VastaaPoista