Ruokablogien kärki

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

VIRTAA RIITTÄÄ

Laitettiin tällaiset vanhanmalliset pistorasiat seiniin.  Ja sähköjohdot kulkevat seinän pinnalla, kuten vanhaan aikaan on ollut tapana. Näitä pistorasioita saa uutena Rakennusapteekista. Ehkä muualtakin, mutta sieltä me näitä hankimme. 


Nämä pikkuiset koukut löytyivät Helsingistä, Wanhassa Satamassa olleilta Naisten jouluisilta käsityömessuilta. Joku ystävällinen nainen näitä oli itse tehnyt ja häneltä nämä ostin. Sopivat meidän  keittiöön. 


                                              Tällaista tänään!
                  
                                                  Marjuska

5 kommenttia:

 1. Onpas hellyttävät pistorasiat! :)
  Teidän söpöön taloon ei paljon muunlaiset kai sopiskaan!

  VastaaPoista
 2. Jostakin syystä noita pistorasioita sanotaa siankärsäpistokkeiksi. Miksikähän?

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva löytää sulta blogikin! Yritin joskus sun profiilin kautta katsoa,(kun kommentoit mun blogiin) oisko sulla blogia talostanne, mutta sitä kautta ei löytynyt! Nyt sattumalta törmäsin tyttäresi(?) blogiin, jossa olikin linkki tänne! Mukavaa, jään mielenkiinnolla seurailemaan minkälaisia ratkaisuja teette! Tähän mennessä näyttää todella hyvältä ja tunnelmalliselta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa seuraamaan meidän remppaa. Olen käynyt silloin tällöin katsomassa sinun blogistasi teidän kodin kunnostamista. On tosi mukava nähdä, miten vanhoja taloja kunnostellaan. Erilaisia tulee ja monenlaiset ovat kauniita. Meillä tulee tämän näköistä ja tyylistä. Ei valkoista mutta varmaan vaaleaa kuitenkin.

  Marjuska

  VastaaPoista
 5. Kerrohhan jo lisää.. :)t.Malttamaton blogin seuraaja

  VastaaPoista