Ruokablogien kärki

sunnuntai 25. marraskuuta 2012


Keittiöön yläkaappeja

En halunnut keittiöön normaalia tiskipöydän yläkaappia. Maalasin meillä kauan olleen umpipuisen seinäkaapin lempivärilläni, lehmuksen vihreällä. Siitä tuli sitten kaappi tiskipöydän ylle. Kaappi on vielä viimeistelemättä, kuten kuvasta näkyy.

Kaikista kaapeista puuttuu vielä vetimet. Sopivat taitaa löytyä Rakennusapteekin valikomista. Saavat odottaa suunnitelmissa olevaa reissua sinne. Samasta paikasta saadaan toivottavasti pari vanhaa ovea myös taloomme. Harmi, että värit eivät ole kuvissa samanlaiset, kuin oikeasti ovat.
  Kaappien oikealle puolelle tulee kapea astianpesukone. 


                                                   

Keittiön toisella seinällä olevat kaapit ovat paikoillaan.  Pöytätasot ja vetimet puuttuvat. Jalat kalusteisiin mieheni teki itse. Kalustetoimittajalta tulleet jalat olivat mustaa muovia, jotka oli tarkoitettu peitettäväksi sokkelilevyllä. Emme halunneet laittaa sokkeleita, niin päädyttiin tällaiseen ratkaisuun. Jalat maalaamme  ovien väriin sopivalla valkoisen sävyllä. 

                                         Kalusteiden oikealle puolelle tulee liesi ja liesituuletin. Puuhellan päältä poistamme vanhat, ruskeat laatat ja laitamme uudet tilalle. Lattialistat ovat jo paikoillaan. Näpertelyä riittää vielä toviksi.                                       

                                             Kattolistaa on laitettu jo malliksi paikoilleen. 

3 kommenttia:

  1. kuin karamelli!! Olis kiva nähdä livenä!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvät noi kaapistojen jalat. Passaa tyyliin loistavasti.Ja muutenkin näyttää hyvälle. RIXU

    VastaaPoista
  3. Ja että toi vihiriä kaappi on nasta. RIXU

    VastaaPoista