Ruokablogien kärki

maanantai 12. marraskuuta 2012

Tänään purettiin pesuhuoneeksi sisustetun "piian kamarin" sisäkaton alaslasku. Sen yläpuolelta páljastui sama, vanha helmiponttipanelikatto kuin keittiössä! Voi ihanuus, sitä toivottiinkin! Väliseinässä on isot pinnat vanhaa tapetointia. Jätetäänpä ne sinne muistoksi ja osaksi talon historiaa.

Rautakaupan valikomista ei löydetty mieluisia listoja kattoon ja lattiaan. Tilaamalla saadaan just sitä mitä haluttiin. Tilattiin lattiaan 90 mm korkeaa koristejalkalistaa. Kattolistaksi laitetaan kaksi listaa, sama jalkalista ylösalaisin kiinnitetään seinään ja sen päälle tulee 90 mm:n kulmalista. Kulmalistan taakse jää hyvää tilaa sähköjohdoille.

Lauantaina  saadaan sitten  keittiökalusteet. Kalusteita ei paljon laiteta eikä niitä paljon mahdu. Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanutkin, huoneessa on kolme ovea ja kaksi ikkunaa. Ehjää seinäpintaa on tosi vähän. Mutta ei haittaa, vain jokapäiväisessä käytössä olevat astiat tarvii laittaa keittiön kaappeihin. Teemme nimittäin keittiön viereisen pikkukuistin "lisäkeittiöksi". Siellä oleva neljä täyskorkeaa komeroa kunnostetaan ja laitetaan muutenkin säilytystilaa. Pikkukuistille mahtuu myös meidän pakastearkku.

1 kommentti:

  1. voi miten kiva, että sielläkin oli se sama kaunis katto tallella! Ilahduin teidän puolesta! :)

    VastaaPoista